• България, 6000 Стара Загора, Александър Батенберг 28, ет 4 офис 24
  • +359 888 100189
  • office@gbscaff.com
продукти за услуги

Продажба на скеле

Предлагаме  широка гама от модулни и фасадни скеле конструкции, които отговарят на всички стандарти за безопасна работа. Автоматизираната производствена линия в завода производител прави нашите продукти надеждни и с дълъг експлотационен живот. За повече информация, заявете нашия безплатен каталог на предлаганите от нас скеле системи.

Разгледай продуктите
warehouse with products

Скеле под наем

Според необходимостта на вашия проект и целесъобразността на неговото изпълнение, ние ви даваме възможност да наемете всички елементи намиращи се в каталога на предлаганите от нас скеле системи.

Разгледай продуктите
проектиране на скеле

Проектиране

Богатия ни опит и експертите ни по техническа безопасност биха могли да ви помогнат с правилното решение при изграждането на целесъобразен проект. Моля свържете се с нас за детайлна информация относно проектирането на скеле структури и други услуги по безопасност.

Свържете се с нас
услуги засле;яване на комин

Изграждане

Предлагаме изграждане на скеле конструкции. Работим съвместно с нашите партньори от Powerent и Anatek, които имат доказан дългогодишен опит в изграждането на скеле конструкции.

Свържете се с нас
truck of deliver

Доставка

Използваме транспортни услуги от утвърдени компании в бранша, което ни дава пълен контрол върху доставката на нашите продукти. Доставяме винаги на време.

Свържете се с нас
two people consult in front of computer

Консултиране

Предлагаме консултиране по техническа безопасност. Имаме доказан капаците и за провеждане на обучения по техническа безопасност.

Свържете се с нас
bg_BG